Where did the “Resolved” checkbox on MakeUseOf go?

KamilKozyra March 29, 2013
Pinterest Stumbleupon Whatsapp

Hi everybody. A little while ago, MakeUseOf made a tick icon to mark a question as best (resolved). Where did that “tick” go? I don’t see it.

  1. Michael Heffner
    March 30, 2013 at 8:40 pm

    I see my question now, but of course the first thing I looked for was a resolved box. Don't see one, but I'm sure once it has a few answers something will show up.

    • Tina Sieber
      March 30, 2013 at 9:40 pm

      You need to be logged in and pick the best answer to mark the question as resolved.

  2. Michael Heffner
    March 30, 2013 at 5:31 pm

    I don't know, I'm still trying to figure out why the question I asked yesterday still hasn't shown up...

    • Tina Sieber
      March 30, 2013 at 8:37 pm

      We moderate all questions to make sure no spam or inappropriate questions get published. Sometimes there is quite a backlog and it can take a few hours for a question to be published.

      I did publish a question of yours today, so I guess that's the one you've been waiting for. :)

  3. Christine St Syr Griffin
    March 30, 2013 at 6:49 am

    I don't know about any tick, and my cookies are cleared regularly thanks to susendeep kindly reminding me, I just hit the green resolved box on top of my question. christine please correct me if I am wrong

    • KamilKozyra
      March 30, 2013 at 5:34 pm

      There is no "resolved box" anymore - just a tick for a best answer.

  4. Joel Thomas
    March 30, 2013 at 6:13 am

    Clear history,cahce and cookies and post the result here

  5. Ashwin Ramesh
    March 30, 2013 at 12:59 am

    Yes, that has happened quite a few times to me too. When I refresh the page twice or thrice the "Resolved" tick box appears. However, if this happens whenever you post a question, then I guess you need to clear your browser cache and see if it helps!

  6. KamilKozyra
    March 30, 2013 at 12:25 am

    This sounds weird but if I went back to my profile here and looked at an older question. Then, the new question got the "tick" back. Just strange.

    • MakeUseOf TechGuy
      March 30, 2013 at 9:00 am

      it appears once the system has detected you're logged in. If our social provider is having a bad day, we don't know you're logged in yet.

Ads by Google