How do I unbrick my Xolo X9000 Android phone?

Anonymous October 29, 2013
Pinterest Stumbleupon Whatsapp

I have bricked my Xolo x900. It’s running an Intel Atom motherboard, and obviously Android.

I went through some pages asking to enter “recovery mode” but after entering into it, the Xolo symbol appears and later a different color screen appears.

What can be done??

Ads by Google

  1. Dalsan M
    November 1, 2013 at 6:11 am

    http://www.modaco.com/topic/362277-please-help-xolo-x900-big-trouble/ Try the suggestions here. You will need a micro HDMI to HDMI cable and a tv or monitor with HDMI to see if you can work with it. There are other suggestions to try, as well.

    • Gunjan K
      November 8, 2013 at 10:39 am

      I did what the post says and its working but it restarts automatically after a min or so...

    • Gunjan K
      November 8, 2013 at 5:49 pm

      i did what the post says and the phone has started but there is a problem....its restarting itself in every min or so...what should be done??

    • Dalsan M
      November 8, 2013 at 9:16 pm

      You would need to factory reset the phone, then reinstall the operating system. You need to download and transfer the update.zip file over to your phone from here: http://www.trickytweaks.com/update-intel-lava-xolo-x900-to-4-0-ics-official-firmware.html, and follow the instructions on how to install it.

    • Gunjan K
      November 9, 2013 at 7:26 pm

      no use it say signature failed installation aborted

  2. Dalsan M
    October 30, 2013 at 10:57 pm

    Try installing the ICS update from here: http://www.trickytweaks.com/update-intel-lava-xolo-x900-to-4-0-ics-official-firmware.html. This should allow you to use your device again since the system files became corrupt.

    • Gunjan K
      October 31, 2013 at 8:12 am

      i had rooted the phone and also installed costom rom...i tried to update over air and this thing happened....i cant even enter system recovery mode what shoud i do??

    • Gunjan K
      October 31, 2013 at 8:15 am

      the device is detected by my system and yes the system memory has got currupt...plz suggest something i took it to service centre and they said motherboard has gone....but i know its proper...just need to reinstall original ics files...how do i do that..

Ads by Google