Why does Firefox give me the message “no site configured at this address”?

Srinivas N September 7, 2012
Pinterest Stumbleupon Whatsapp

Since two days ago, whenever I click on Google.com or Yahoo bookmarks in Firefox 14, the¬†browser responded with “No site configured at this address”. Everything is as usual with no such messages in Chrome or Internet Explorer, so what’s going on and could you please help me out regarding this?

Thanks in advance.

Ads by Google

  1. bibek shakya
    November 24, 2012 at 5:26 am

    Thank you very much its great ...its working

  2. Angus McDonald
    October 15, 2012 at 5:08 pm

    Why is firefox not finding yahoo ? I keep getting the message: No site configured at this address.

    Firefox 16.0.1

  3. Srinivas N
    September 15, 2012 at 7:20 am

    Thanx friends i have cleared the cache and removed unnecessary addons that came bundle along with software and now everything is as normal as ever

  4. Gianna Marie
    September 7, 2012 at 8:20 am

    Ex: use http://www. websitename.com

    :]

  5. Gianna Marie
    September 7, 2012 at 8:18 am

    also mean that there are no websites created yet at that web address. If you see this page and your site is not new, or has not been recently moved or changed, please open support ticket in your "Account Zone".

  6. ferdinan Sitohang
    September 7, 2012 at 3:44 am

    scan your computer using antivirus such as avast. If you are using avast scan it by features "scan on boot" after that you need to clean up your cookies using ccleaner and see if it works.

  7. Jhon H. Caicedo
    September 7, 2012 at 2:14 am

    If you are sure the URL is correct, may be some network error stored an incorrect page in the cache, try reloading the page (Ctrl-Shift-R) or clearing the cache in Firefox.

    • Sara
      September 11, 2012 at 7:51 pm

      Thanks very much, it worked!

    • Tika Basnet
      November 7, 2012 at 8:38 am

      Thank you.for your suggestion, it's opened now.

Ads by Google