Why do I still see the red AdBlock banner when I have white-listed a website?

Michael Sledge March 15, 2012
Pinterest Stumbleupon Whatsapp

I have AdBlock Plus installed and I have it disabled for sites like MakeUseOf but this still happens:

As you can see AdBlock is not enabled and I see adverts, so why does it still moan that I have AdBlock enabled?

  1. Karkala Nayak
    March 15, 2012 at 10:25 am

    Hi,

    In chrome there are two adblocks one is "Adblock Plus" another is "Adblock" itself.
    You may have whitelisted/disabled "Adblock Plus" but another extention("Adblock") may be still running..

    I recommend Check your Chrome extentions page and try disabling or whitelisting in all your adblock extentions

    you can check the picture I have attached to get the hold of what I am saying
    http://img140.imageshack.us/img140/8990/newpictureltq.png

    • Michael Sledge
      March 15, 2012 at 9:04 pm

      I only have Adblock Plus installed

      • Karkala Nayak
        March 16, 2012 at 3:35 am

        Have you tried what James has said, Try disabling the extension(ABP) or check for other similar type of extension that you may have installed unknowingly. Re-check the whitelisted domain tab again to make sure makeuseof.com is logged into its records.

  2. James Bruce
    March 15, 2012 at 8:15 am

    Hi Michael. The error is displayed because the ads are not yet enabled. There should be a wide banner just beneath the black navigation bar. Either you need to refresh the page to fully deactivate the plugin, or you're running something else related to adblocking (ghostery, noscript?)